Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[Download] "Flisan 7 - Sommardrömmar" by Pia Hagmar ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Flisan 7 - Sommardrömmar

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Flisan 7 - Sommardrömmar
  • Author : Pia Hagmar
  • Release Date : January 31, 2018
  • Genre: Fiction,Books,Kids,Animals,Science & Nature,
  • Pages : * pages
  • Size : 3268 KB

Description

Första sommaren med Tarzan!
En hel lÄng sommar ligger framför oss. Siri och jag ser pÄ varandra och ler. BÀttre Àn sÄ hÀr kan livet inte vara. Vi gÄr ner till hagen. DÀr betar Tarzan tillsammans med Göstas tre skrangliga travare.
- Vad fin han Àr, sÀger Siri och lÄter blicken vila pÄ Tarzan.
Sedan nÄgra mÄnader tillbaka har Flisans högsta dröm blivit sann hon har fÄtt en alldeles egen hÀst! Men det Àr inte alls sÄ lÀtt att vara hÀstÀgare som Flisan först trodde, sÀrskilt till en envis ponny. Som tur Àr har hon fÄtt hjÀlp av Sofie frÄn ridskolan och Àven Kevin tuffa Kevin Olsson som rider fast hans kompisar inte vet om det.
Men snart inser Flisan att det inte Àr lÀtt att dela Tarzan med andra. Sofie och Kevin bestÀmmer hur Tarzan ska ridas och helt plötsligt kÀnns det inte som Flisan Àr hans Àgare lÀngre! Samtidigt vet hon ju att Sofie och Kevin faktiskt har hjÀlpt henne, utan dem skulle hon aldrig ha kunnat börja rida Tarzan. Men Flisan kÀnner sig ÀndÄ arg och ledsen. Drömmen om ett roligt sommarlov i stallet med Siri kÀnns lÄngt borta. SÄ en dag nÀr Siri och Flisan kommer till stallet Àr Tarzan försvunnen!
DĂ„ förstĂ„r Flisan att hon mĂ„ste göra nĂ„got för att inte hela sommarlovet ska bli förstört. Och nĂ€r hon fĂ„r följa med stallĂ€garen Gösta pĂ„ en tur i vagn bakom en av hans travare, kommer hon pĂ„ vĂ€rldens bĂ€sta idĂ©, alldeles sjĂ€lv … Nu gĂ€ller det bara att övertala Gösta!


Download Books "Flisan 7 - Sommardrömmar" PDF ePub Kindle